Over Mediamed

Mediamed is hét informatieplatform van iDoctor B.V. Op Mediamed staat het delen van informatie centraal en het biedt de medisch specialist een omgeving waar relevante onafhankelijke inhoud samenkomt.

Op Mediamed vindt u  geaccrediteerde e-learning, nascholingsartikelen, nascholingsmagazines, congresnieuws; video’s waarin collega’s u bijpraten over congressen, nieuws en artikelen op uw vakgebied. Onze missie is het u gemakkelijk te maken! Daarom werken wij verder aan Mediamed om u van het meest complete aanbod te voorzien.

Sinds de oprichting in 2008, heeft iDoctor zich ontwikkeld tot een betrouwbare samenwerkingspartner voor wetenschappelijke verenigingen, beroepsorganisaties, medisch specialisten en farmaceutische bedrijven. Onze content komt inhoudelijk tot stand in samenwerking met deze partners. Daarnaast zijn wij uitgever van een succesvol Nascholingsmagazine. Dit magazine kunt u uiteraard ook op Mediamed terugvinden.

Voor het maken van content zoeken wij altijd actief de samenwerking met het zorgveld. Wij zijn dan ook een bekend gezicht bij medische professionals en hebben binnen onze projecten enthousiaste samenwerkingen.

Meer weten? mail ons: staff@idoctornet.com